Musea

Vertaling van uw museum website of catalogus

Minder subsidies, meer initiatief! De cultuursector wordt steeds actiever in haar marketing. Buitenlandse bezoekers zijn een aantrekkelijke markt, maar hun marktaandeel is nog beperkt (zie onder). Een Engelstalige website of catalogus is een enorme stimulans voor toeristen, maar ook expats om musea te bezoeken. Een nieuwe expositie, activiteiten, uw vaste collectie: maak deze informatie beschikbaar in het Engels, en verwerf een nieuw, internationaal publiek! 

Engelstalige website: beter vindbaar voor buitenlandse bezoekers

Toeristen zien graag de culturele hoogtepunten, maar kunnen ook het unieke, ‘off the beaten track’ bezienswaardigheden waarderen. Maak het hen gemakkelijk en maak de informatie over uw museum beschikbaar voor het internationale publiek.

Engelstalige nieuwsbrief

Bezoekers aan uw Engelstalige site kunt u een Engelstalige nieuwsbrief aanbieden met uw nieuws, aanbiedingen, bezoekersinformatie en informatie over de collectie. Met een nieuwsbrief bouwen geïnteresseerden een band met u op.

Pluspunten professionele vertaling

Na een vrijblijvend gesprek, waarna u een helder (zeer betaalbaar) voorstel krijgt, kunt u snel beschikken over een goede vertaling of bewerking van uw website. Ik vertaal uw site snel, goed en professioneel. Dat heeft voor u de volgende voordelen. Uw site is:

  • Vindbaar: met het gebruik van het juiste woord op de juiste plaats komt u hoger in de zoekresultaten op zoekmachines. Wie een bezoek voorbereidt, vertrouwt op de informatie die te vinden is op het Internet. Bezoekers hebben vaak een strakke planning en bereiden zich grondig voor.
  • Overzichtelijk: zorg dat de informatie beantwoordt aan de verwachtingen van de bezoekers van deze markt. Of u nu voor een hele Engelstalige versie kiest of slechts een “landing page”!

En bovenal:

  • Leesbaar: een vlot geschreven Engelstalige tekst, gericht op de doelgroep, geschikt voor het web, geeft uw website de uitstraling die het verdient!

Meer weten? Bel me op 06-44920405

Bezoeken aan musea-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s