Vertalen

Ik vertaal uw (digitale) tekst snel, secuur en met inzicht: u kunt van mij verwachten dat een vertaling accuraat is, snel en op tijd klaar is, en bij het karakter van uw bedrijf past. Uw website, e-mail marketing, nieuwsbrieven, presentaties, persberichten, arbeidscontracten en handleidingen zijn in goede handen. Global communication een uitdaging? Try me.uk

Sectoren

Olie- en gasindustrie

Nieuwe media

Software developers

Musea

Horeca

Particulieren

Investment banking

Werkwijze

Bellen is het snelste: ik geef u direct aan wanneer uw vertaalopdracht klaar kan zijn, en als u uw tekst aan mij doorstuurt geef ik u z.s.m. (meestal binnen een half uur) een offerte. Uw aanvraag per mail, SMS of via het contactformulier op deze website behandel ik met dezelfde spoed: ik neem direct contact met u op, en na het bekijken van het te vertalen document stuur ik u een offerte.

U bepaalt de deadline, de manier van communiceren, en of u een voorkeur heeft voor Brits Engels of Amerikaans. Ik vertaal en stuur u zoals afgesproken het document toe, samen met de factuur.

Artikelen:

Waarom u een vertaler nodig hebt: de nadelen van Google Translate

Horeca: verandering van naam doet eten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s