Websites schrijven

Unieke kansen voor ondernemers

Ziet MKB Nederland de kansen? Er is een groep consumenten en ondernemers die nu nog grotendeels genegeerd wordt: de hoog opgeleide nieuwe Nederlanders die uitstekend communiceren in het Engels. Vele duizenden nieuwe Nederlanders en expats wonen en werken in uw buurt. Vaak wereldwijze ondernemers op zoek naar zakenpartners, opdrachtgevers of opdrachten. Communiceren volwaardig in het Engels, en doen hun best Nederlands te leren. Een geweldige niche in alle markten.

Op een netwerkbijeenkomst in mijn Noord-Hollandse woonplaats zag ik weer eens hoe divers en breed georiënteerd onze samenleving is. Onder tien vrouwen bleken er vier nieuwe Nederlanders en twee ‘repats’ (teruggekeerde expats) te zijn. Allen met een passie voor hun eigen bedrijf. Succesvol, zelf hun kansen creërend, ondanks de taalbarrière. Ik denk aan een Argentijnse cateraar met een Amerikaans universitair diploma. Een hardwerkende Schotse carrièrecoach. Een Zuid-Afrikaanse IT-specialist die zich omschoolde tot administrateur voor expats. Allemaal met een groot netwerk in Nederland, ook binnen deze groep hoogopgeleide internationale Nederlanders.

Wie de communicatie op gang wil brengen, begint met een Engelstalige website. Bel me op 06-44920405 of mail me en zet de eerste stap.

idee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s