Nieuws

Leesvoer

the-new-york-times1

Putting Spice Into Dutch Cooking

Communicatie voor verbetering vatbaar? Lees waarom de horeca baat heeft bij een goede Engelstalige website: het is een belangrijk PR-instrument. Dit is een tamelijk zuur stukje over Amsterdamse restaurants, dat prikkelend begint met het statement ‘Amsterdam, the city of beguiling streetscapes, gorgeous canals and really lousy restaurants‘. Blogger uit Duitsland (Dutchgrub) vindt een winterse stamppot en boterhammetjes tijdens de lunch maar niks, en ook de Febo kan hem niet bekoren. Tuurlijk niet, hij heeft geen nostalgisch gevoel bij onze doe-maar-gewoon gerechten. Maar verder is er toch prachtig te eten in Amsterdam? Daar kon hij niet onderuit en de New York Times Dining and Wine doet verslag van zijn bevindingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s